Producator barum

images producator barum

Fiecare anvelopa este inscriptionata cu mai multe coduri care ofera informatiile exacte despre autoturism. Orice sofer poate sa aleaga anvelope pentru nevoile, scopul si utilizarea autovehicului. Produsele noastre sunt realizate de catre cei mai buni producatori in domeniu. Eficienta Consum. Alegerea tipului si a dimensinilor exacte de anvelope pentru modelul autoturismului este foarte importanta. Acestea sunt ideale pentru utilizarea zilnica in localitate dar si la drumurile lungi. Codurile iti indica exact dimensiuniea anvelopei, indicele de greutate, cel de viteza, daca anvelopa este all-season si conditiile pe care le indeplineste, indicele de tractiune, indicele de temperatura, codul dot adica detaliile de fabricatie ale anvelopei, sensul de rotatie a anvelopei care este marcat cu o sageata, presiunea maxima MAX PRESS iar MAX LOADED care este asemenea indicelui de greutate. Aderenta Carosabil Umed. Profilul caii de rulare poate determina performantele anvelopei si este impartit in trei mari categori: profil asimetric, profil simetric si profil unidirectional. Investeste in anvelope noi, de buna calitate.

 • Anvelope auto si jante de la cei mai buni producatori
 • Anvelope Masina Peste de modele de anvelope
 • Vopsire in camp electrostatic Vopsire KTL Barum Technik Timisoara
 • EuroCardane Magazinul tau online de piese auto si accesorii
 • Anvelope Iarna Anvelope All Season
 • Producatori ELITE TIRES

 • Anvelope auto si jante de la cei mai buni producatori

  hand · Servicii. Producător; Barum Barum Polaris 5 /60 R16 92H. MDL MDL % Barum Vanis /70 R15 /R. MDL Brillantis 2 Barum /65R14 ALTIMAX COMFORT General Tire Atentie! Anvelope la pret avantajos direct de la producator!

  Anvelope Masina Peste de modele de anvelope

  Livram! Avon Vintage. Barkley producător anvelope. Barkley. Barum producător anvelope.

  Vopsire in camp electrostatic Vopsire KTL Barum Technik Timisoara

  Barum. BFGoodrich producător anvelope BFGoodrich. Boto producător.
  Anvelopele pentru autoturisme sunt catalogate pe clase. Cele de clasa economica sunt perfecte pentru conditiile urbane accentul fiind pus pe functionalitate. Pentru ca acest lucru sa functioneze precum in zicala trebuie sa iti dotezi autoturismul cu anvelopele necesare in functie de anotimp, anvelopele exacte pentru tipul autoturismului si desigur anvelope de buna calitate care rezista in timp.

  EuroCardane Magazinul tau online de piese auto si accesorii

  Inaltime Anvelopa. Filtru Anvelope produse Inapoi. Latime Anvelopa Toate 8 1 8. Inaltime Anvelopa Toate 0 4 8.

  images producator barum
  KOMARA VALLI KONDALALONELAKONNA
  Codurile iti indica exact dimensiuniea anvelopei, indicele de greutate, cel de viteza, daca anvelopa este all-season si conditiile pe care le indeplineste, indicele de tractiune, indicele de temperatura, codul dot adica detaliile de fabricatie ale anvelopei, sensul de rotatie a anvelopei care este marcat cu o sageata, presiunea maxima MAX PRESS iar MAX LOADED care este asemenea indicelui de greutate.

  In functie de tipul autoturismului anvelopele sunt realizate si selectionate pe categorii: anvelope pentru autoturisme care merg cu viteze foarte mari, anvelope ce rezista la diferentele mari de temperaturi sau cele realizate pentru autoturisme si masini care suporta anumite greutati.

  images producator barum

  Eficienta Consum. Aderenta Carosabil Umed. Anvelopele pentru autoturisme sunt catalogate pe clase. Investeste in anvelope noi, de buna calitate.

  Anvelope Iarna Anvelope All Season

  Nivel Zgomot.

  Anvelope Cauciucuri · May 13, ·. Anvelopa: /40R18 97Y BRAVURIS 3HM XL FR Producator: BARUM Pret: lei. Categoria de vehicule Autoturism. este un magazin online de anvelope auto, jante si accesorii​. Oferta noastra cuprinde anvelope de vara, anvelope de iarna si all season.

  Producatori ELITE TIRES

  BARKLEY anvelope. BARKLEY · BARUM anvelope. BARUM · BELSHINA anvelope.

  Video: Producator barum Anvelope de vara Laufenn G FIT EQ LK41

  BELSHINA · BFGOODRICH anvelope. BFGOODRICH · BKT anvelope. BKT.
  Nivel Zgomot. In functie de tipul autoturismului anvelopele sunt realizate si selectionate pe categorii: anvelope pentru autoturisme care merg cu viteze foarte mari, anvelope ce rezista la diferentele mari de temperaturi sau cele realizate pentru autoturisme si masini care suporta anumite greutati.

  Anvelopele au rolul de a oferi siguranta si aderenta autoturismului. Produse Recomandate. Filtru Anvelope produse Inapoi. Anvelopele pentru autoturisme sunt catalogate pe clase.

  Video: Producator barum Anvelope de vara Viking ProTech HP - nickolaenko.info

  images producator barum
  Producator barum
  Anvelopele de clasa medie sunt create si destinate pentru toate tipurile de autoturisme.

  Inaltime Anvelopa Toate 0 4 8.

  images producator barum

  Produsele noastre sunt realizate de catre cei mai buni producatori in domeniu. Alegerea tipului si a dimensinilor exacte de anvelope pentru modelul autoturismului este foarte importanta.

  Latime Anvelopa. Magazinul nostru online ofera o gama mare de modele de anvelope pentru autoturisme de diferite tipuri si dimensiuni pentru toate anotimpurile la cele mai bune preturi.

  4 comments